Altres vídeos

En aquest apartat s’hi afegeixen els vídeos d’activitats úniques i que no formen part d’un cicle de conferències, seminaris, congrés, etc.


«La situació del català a l’Alguer», 8 de maig de 2021. Francesc Ballone, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans; Irene Coghene, representant a l’Alguer de la Plataforma per la Llengua; Claudio Gabriel Sanna, cantautor i mestre i Carla Valentino, ensenyant d’alguerés i traductora.

Activitat emmarcada dins l’assignatura Variació Lingüística del Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UIB i oberta al públic general, organitzada pel Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de les Illes Balears, el Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) i el Centre de Documentació en Sociolingüística de les Illes Balears (CDSIB).


«La tasca del dinamitzador lingüístic», 30 d’octubre de 2019. Isidor Marí. Curs d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística (UIB)

Conferència inaugural del curs d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística (títol propi de la Universitat de les Illes Balears) a càrrec d’Isidor Marí Mayans. Intervenen en la presentació de la conferència: Beatriu Defior, Directora General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, Jaume Guiscafrè, director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i Maria del Mar Vanrell, directora del curs d’Expert Universitari en Dinamització Lingüística i investigadora principal del GRESIB (Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears).