Vídeos

Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC) 2021

L’Escola d’Estiu de Lingüística Catalana (EDELC) és una trobada entre alumnes i professors de lingüística catalana d’universitats catalanes i d’universitats de l’exterior. L’objectiu de l’EDELC és oferir formació en lingüística catalana a estudiants de grau i de postgrau que vulguin completar el seu coneixement en aquest camp, amb atenció especial a estudiants d’universitats de fora del domini lingüístic català que tenguin interès en la llengua catalana o ja n’hagin començat a investigar algun aspecte. Vegeu l’apartat (enllaç al web de l’EDELC).


XII Workshop sobre la prosòdia del català

En el Workshop sobre la prosòdia del català (anteriorment Workshop sobre entonació del català i Cat_ToBI) s’hi han acceptat propostes de comunicació sobre qualsevol aspecte suprasegmental de la llengua catalana des d’un punt de vista fonètic i fonològic. També s’hi han acceptat contribucions relacionades amb la recerca interdisciplinària sobre la prosòdia del català, incloent-hi la interfície entre prosòdia i pragmàtica, prosòdia i sintaxi, prosòdia i gestualitat, prosòdia i adquisició, entre altres. Vegeu l’apartat.


Cicle de conferències “La planificació lingüística”

En el Cicle de conferències “La planificació lingüística” un total de quatre ponents parlaran sobre la planificació lingüística en quatre àmbits: des d’un punt de vista general; la universitat; l’atenció sanitària i assistencial i l’àmbit judicial. Es tracta d’un cicle del Vegeu l’apartat.


Seminaris de formació del GRESIB 2021

En els Seminaris de formació del GRESIB 2021 s’hi presenten mètodes i claus per a la recerca acadèmica en els àmbits del GRESIB, a través de l’experiència de cada ponent. Vegeu l’apartat.


Seminaris virtuals del GRESIB 2020-2021

En els Seminaris virtuals del GRESIB 2020-2021 s’hi presenten treballs de l’àmbit de la sociolingüística, la variació, el canvi lingüístic, l’adquisició de llengües, la pragmàtica i l’anàlisi del discurs. Vegeu l’apartat.


OCP18

El 18th Old World Conference on Phonology (OCP) és un esdeveniment anual que reuneix investigadors especialitzats en fonologia i camps relacionats, interessats tant en qüestions teòriques com experimentals. Vegeu l’apartat.


Altres vídeos

En aquest apartat s’hi afegeixen la resta de vídeos que, per les seves característiques úniques, no els hem afegit a un apartat específic. Vegeu l’apartat.